Γρήγορη πρόσβαση
Πολιτιστική επικαιρότητα
Γλώσσα:
Εμφάνιση κατά:
 
thumb
Γλώσσες: Ελληνικά
Ελληνικός οδηγός πολιτιστικών και άλλων δραστηριοτήτων.
thumb
Γλώσσες: Ελληνικά
Ελληνικό ηλεκτρονικό περιοδικό τέχνης με πολιτιστική ατζέντα.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά, Ιταλικά
Ο δικτυακός τόπος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Ο δικτυακός τόπος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, που ως στόχο έχει την προστασία, ενίσχυση και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης στην Ελλάδα και την προβολή, διάδοση και προώθηση της ελληνικής παραγωγής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Ο δικτυακός τόπος της ανώνυμης εταιρείας "Ελληνικό Φεστιβάλ"
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά
To Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού και Εθνική Επιτροπή της Διεθνούς ΄Ενωσης Πλαστικών Τεχνών (ΑΙΑΡ/UNESCO). Το Επιμελητήριο περιλαμβάνει τέσσερα τμήματα: α) Ζωγραφικής β) Γλυπτικής γ) Χαρακτικής δ) Διακοσμητικής και αποτελείται από 4.600 περίπου μέλη, τα οποία κατανέμονται στα τέσσερα τμήματα ως εξής: 3.400 ζωγράφοι, 500 γλύπτες, 150 χαράκτες και 650 περίπου διαφόρων ειδικοτήτων που είναι γραμμένοι στο τμήμα Διακοσμητικής (αγιογράφοι, διακοσμητές, κεραμίστες, ψηφιδογράφοι, σκηνογράφοι κλπ).
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Στόχος του Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος από την εποχή της ίδρυσης του, ήταν η διδασκαλία έργων του ελληνικού και ξένου δραματολογίου, η πραγματοποίηση περιοδειών στις κυριότερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας και όλης της χώρας (από το 1962), η οργάνωση παραστάσεων αρχαίου δράματος ή άλλων κλασικών έργων στα σωζόμενα αρχαία θέατρα και αλλού, καθώς και διάφορες άλλες εκδηλώσεις που έχουν σχέση με το θέατρο και την τέχνη γενικότερα.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Περιπλανηθείτε στο website του Μεγάρου και θα έχετε την ευκαιρία να ''δείτε'' τους χώρους που συνθέτουν το πολυδιάστατο αυτό πολιτιστικό κέντρο, την Αίθουσα Φίλων της Μουσικής, την Αίθουσα Δημήτρη Μητρόπουλου, το Ηχογραφικό κέντρο, την Μουσική Βιβλιοθήκη, τους εκθεσιακούς χώρους, τα λαμπερά φουαγιέ, τα καμαρίνια των καλλιτεχνών.
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Ένας τόπος πολιτισμού για το θέατρο, το χορό, τη μουσική, τα εικαστικά και τα γράμματα. Επίσης από την ενότητα Στέγη live μπορείτε να παρακουλουθήσετε βίντεο και ζωντανές αναμεταδόσεις από καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά προγράμματα.
 
Τελευταίες καταχωρήσεις
Γλώσσες: Ελληνικά
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Γλώσσες: Ελληνικά
Γλώσσες: Ελληνικά
 

Διεύθυνση: Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης, 182 33. Tηλ.: 210-4833825. Fax: 210-4834351. E-mail: library@asfa.gr
©2008 Βιβλιοθήκη Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών