Γρήγορη πρόσβαση
Διαδικτυακοί τόποι για την τέχνη
Διαδικτυακοί τόποι για την τέχνη
Γλώσσα:
Εμφάνιση κατά:
 
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Ιταλικά
Η Directmedia διαθέτει στη Wikimedia Commons community 10,000 έργα ζωγραφικής με τεκμηρίωση και δυνατότητας αποθήκευσης από το 'Yorck Project DVD "10.000 Meisterwerke der Malerei"
thumb
Γλώσσες: Γαλλικά
Οδηγός πηγών ιστορίας τέχνης με χρονολογική διάταξη.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά
Εξευρενήστε έργα τέχνης αλλά και τους χώρους μεγάλων μουσείων από όλο τον κόσμο. Παρέχεται δυνατότητα δημιουργίας προσωπικής συλλογής και διαμοιράσματος των επιλογών σας.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά
Περιέχει εικαστικές τέχνες, παραστατικές τέχνες, ντιζάιν, λογοτεχνία, μουσική και κινηματογράφο. Αναζήτηση με καλλιτέχνη και κίνημα.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά
Το πιο αξιόλογο για ερευνητικούς σκοπούς site για την ιστορία τέχνης. Προσφέρει πολύ καλά εργαλεία αναζήτησης για πηγές ιστορίας τέχνης στο διαδύκτυο, βάσεις εικόνων, δεδομένων, βιβλιογραφία.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά
To artnet (online από το 1995), είναι από τις πιο γνωστές πηγές στην διεθνή ηλεκτρονική αγορά τέχνης. Προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες που σχετίζονται με την αγορά τένχης( Price Database, Market alers, Gallery Network).
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Το dreamideamachine ART VIEW, είναι ένα on-line, δίγλωσσο περιοδικό εικαστικών τεχνών, που μας συστήνει τη σύγχρονη τέχνη, αρχιτεκτονική και φωτογραφία, μέσα από τα πρόσωπα και τα γεγονότα που συνδέονται μαζί τους, τα έργα και τις δραστηριότητές τους στην Ελληνική και Διεθνή Εικαστική Σκηνή.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά
Θεματικός κατάλογος της εκπαιδευτικής κοινότητας της Μεγάλης Βρετανίας με επιλεγμένους συνδέσμους κατά κλάδο από ειδικούς επιστήμονες και από βιβλιοθηκονόμους.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά
Κατάλογος με πηγές τέχνης από το Open Directory Project που είναι ένας θεματικός κατάλογος του Παγκόσμιου Ιστού ο οποίος συντηρείται από έναν τεράστιο αριθμό εθελοντών.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά
Rhizome παρουσιάζει και συζητά για τέχνη που βασίζεται σε νέα τεχνολογικά μέσα. Περιέχει βάση ψηφιακών έργων και δημιουργών.
 
Τελευταίες καταχωρήσεις
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Γλώσσες: Αγγλικά
Γλώσσες: Αγγλικά
Γλώσσες: Αγγλικά
 

Διεύθυνση: Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης, 182 33. Tηλ.: 210-4833825. Fax: 210-4834351. E-mail: library@asfa.gr
©2008 Βιβλιοθήκη Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών