Γρήγορη πρόσβαση
Κατάλογος αρχείων
Κατάλογος αρχείων
Γλώσσα:
Εμφάνιση κατά:
thumb
Γλώσσες: Ελληνικά
Κόμβοι και δικτυακοί τόποι αρχειακού ενδιαφέροντος.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά
Η Διεθνής Πύλη Πληροφόρησης για αρχειονόμους και χρήστες αρχείων.
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Ένα εξειδικευμένο πληροφοριακό κέντρο στο χώρο των εικαστικών τεχνών που προσφέρει ενιαία αναζήτηση στο έντυπο και ψηφιοποιημένο υλικό. Για μελετητές της ιστορίας της τέχνης και των εικαστικών τεχνών.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Τα Γενικά Αρχεία του Κράτους διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στους τομείς της ιστορικής έρευνας, της πολιτιστικής δράσης, της διοικητικής πληροφόρησης και της εξυπηρέτησης του πολίτη.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Σκοπός του Αρχείου είναι η συλλογή, αρχειοθέτηση, φύλαξη, διαχείριση, συντήρηση, επεξεργασία, παροχή πρόσβασης και αξιοποίηση οπτικοακουστικού και πρωτογενώς ψηφιακού υλικού με ενημερωτικό-ειδησεογραφικό, ιστορικό-πολιτικό και εν γένει κοινωνικό πολιτισμικό περιεχόμενο σχετικό με την Ελλάδα και τον ελληνισμό
thumb
Γλώσσες: Ελληνικά
Η Ελληνική Αρχειακή Εταιρεία είναι ο επιστημονικός φορέας που συγκεντρώνει στις τάξεις του περισσότερους από 300 Έλληνες αρχειονόμους, ιστορικούς και ερευνητές. Έχει ως βασικούς σκοπούς την ευαισθητοποίηση για τη διάσωση και προστασία του αρχειακού υλικού, την προβολή και την αξιοποίηση της αρχειακής μας κληρονομιάς, την παροχή συμβουλών και εξειδικευμένων πληροφοριών σε φορείς που διαχειρίζονται αρχεία, καθώς και την εκπαίδευση-επιμόρφωση των εργαζομένων στα διάφορα Αρχεία της χώρας μας.
thumb
Γλώσσες: Ελληνικά
Η ψηφιακή πλατφόρμα του Ινστιτούτου Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης iset, τεκμηριώνει τη τέχνη στην Ελλάδα από το 1945 έως σήμερα με βιογραφικά σημειώματα καλλιτεχνών, φωτογραφίες έργων, εκθέσεις, βιβλία, καταλόγους, αποδελτίωση δημοσιευμάτων του Τύπου.
thumb
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Περίπου 750 ώρες περιεχομένου από βίντεο και φιλμ, υλικό από 1136 εκπομπές και πάνω από 5000 φωτογραφίες, από αγαπημένες σειρές, ντοκιμαντέρ, μουσικές και παιδικές εκπομπές, εκπομπές για το θέατρο, τις τέχνες, τον αθλητισμό και την ενημέρωση.
Τελευταίες καταχωρήσεις
 

Διεύθυνση: Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης, 182 33. Tηλ.: 210-4833825. Fax: 210-4834351. E-mail: library@asfa.gr
©2008 Βιβλιοθήκη Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών