Γρήγορη πρόσβαση
Ανακοινώσεις
Όλα τα νέα και οι ανακοινώσεις της Βιβλιοθήκης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.
Προβολή:
Έτος:
 
1 από 36 Επόμενο >
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας πως για το διάστημα 17/9 έως 20/10 υπάρχει η δυνατότητα δοκιμαστικής πρόσβασης στη βάση "Art and Architecture in Video" με ντοκιμαντέρ για την τέχνη και την αρχιτεκτονική, καθώς και στην "Art & Architecture Archive". Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε δοκιμαστικά τη βάση στον παρακάτω σύνδεσμο: ProQuest Trials
Ενημερώνουμε το αναγνωστικό κοινό ότι για την είσοδο στη Βιβλιοθήκη μας είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ακαδημαϊκής ή αστυνομικής ταυτότητας (για όσους δεν είναι μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας), καθώς και ενός εκ των παρακάτω δικαιολογητικών: Πιστοποιητικό Εμβολιασμού 14 μέρες μετά τη 2η δόση ή Πιστοποιητικό Νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR των τελευταίων 72 ωρών ή Αρνητικό αποτέλεσμα Rapid Test των τελευταίων 48 ωρών.
Σας ενημερώνουμε ότι η Βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή από την Δευτέρα 2 Αυγούστου έως και την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών ανοίγει για το κοινό από την Τρίτη 22/06/2021. Το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται ως εξής: Περίοδος εξεταστικής (22/06 έως και 02/07): Τρίτη και Πέμπτη 08:30 – 18:00 και Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 08:30 – 16:00. Μετά το πέρας της εξεταστικής (05/07 – τέλος Αυγούστου): Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 – 16:00. Το αναγνωστικό κοινό παρακαλείται να συμμορφωθεί με τα μέτρα πρόληψης μετάδοσης του COVID-19 και να ακολουθήσει τις οδηγίες, όπως διατυπώνονται στο pdf αρχείο που θα βρείτε αν πατήσετε στον τίτλο της παρούσας ανακοίνωσης ή στις ανακοινώσεις της ΑΣΚΤ.
Σας ενημερώνουμε ότι η Βιβλιοθήκη θα προχωρήσει στη σταδιακή ολοκλήρωση της επιστροφής των τεκμηρίων που έχουν δανειστεί τα μέλη της κατά την περίοδο της καραντίνας. Ως εκ τούτου από εδώ και στο εξής είναι εφικτή η επιστροφή των βιβλίων με εκπρόθεσμη ημερομηνία επιστροφής στη Βιβλιοθήκη και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-14:00. Οι ανανεώσεις/κρατήσεις ισχύουν σύμφωνα με τον κανονισμό της Βιβλιοθήκης. Οι οικονομικές οφειλές συνεχίζουν να διαγράφονται. Η Υπηρεσία δανεισμού θα συνεχίσει να λειτουργεί κατόπιν ραντεβού. Η Υπηρεσία διαδανεισμού θα επαναλειτουργήσει κατόπιν ραντεβού. Για οποιαδήποτε ιδιαίτερη περίπτωση επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη Βιβλιοθήκη στο 2104801204 ή μέσω e-mail στο daneismos@asfa.gr
Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι επιστροφές των βιβλίων ανανεώνονται αυτόματα από το σύστημα έως την Τρίτη 11 Μαΐου 2021. Αγνοήστε τυχόν αυτοματοποιημένα μηνύματα που αφορούν επιστροφές. Επίσης αυτή την περίοδο δε χρεώνονται πρόστιμα καθυστερήσεων.
Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι επιστροφές των βιβλίων ανανεώνονται αυτόματα από το σύστημα έως την Τετάρτη 31/03/2021. Αγνοήστε τυχόν αυτοματοποιημένα μηνύματα που αφορούν επιστροφές. Επίσης αυτή την περίοδο δε χρεώνονται πρόστιμα καθυστερήσεων.
Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης της ΑΣΚΤ υποστηρίζει την ελεύθερη, άμεση και διαρκή διαδικτυακή πρόσβαση σε επιστημονικό περιεχόμενο υιοθετώντας πλήρως την Διακήρυξη του Βερολίνου για την Ανοικτή Πρόσβαση στη γνώση αλλά και όσες πρωτοβουλίες και προσπάθειες καταβάλλονται τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Με την “Ανοικτή Πρόσβαση” είναι δυνατή η διαδικτυακή πρόσβαση σε ψηφιακό επιστημονικό περιεχόμενο (άρθρα, πρακτικά συνεδρίων, δεδομένα, κ.ά.) χωρίς την πλειοψηφία των περιορισμών που σχετίζονται με πνευματικά δικαιώματα. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τα επισυναπτόμενα αρχεία.
Αγαπητά μέλη της ΑΣΚΤ, η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΜΟ.ΔΙ.Π.Α.Β.) κάθε χρόνο διοργανώνει έρευνα με ερωτηματολόγια για την αξιολόγηση των υπηρεσιών των ελληνικών ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών. Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για τη συμπλήρωση του παρακάτω ερωτηματολογίου ανώνυμα, προκειμένου να μας βοηθήσετε να αξιολογήσουμε και να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Η συγκεκριμένη έρευνα απευθύνεται στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, που συμμετείχαν το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 στα σεμινάρια εκπαίδευσης χρηστών της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης της ΑΣΚΤ. Για να συμπληρώσετε το Ερωτηματολόγιο για την Αξιολόγηση Σεμιναρίων Εκπαίδευσης Φοιτητών ακολουθείστε τον σύνδεσμο: https://mopab.seab.gr/demandSurveys/index.php/545638/lang-el
Αγαπητά μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών θα εξυπηρετεί το κοινό της, ενεργοποιώντας τη διαδικασία του δανεισμού κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Παρακαλούμε διαβάστε την επισυναπτόμενη ανακοίνωση για περισσότερες πληροφορίες.
 
1 από 36 Επόμενο >
Τελευταία νέα
Ημερομηνία: 17/09/2021
Λήξη: 17/09/2021
Είδος εγγράφου: Εκδηλώσεις
Ημερομηνία: 07/04/2021
Λήξη: 07/04/2021
Είδος εγγράφου: Εκδηλώσεις
 

Διεύθυνση: Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης, 182 33. Tηλ.: 210-4833825. Fax: 210-4834351. E-mail: library@asfa.gr
©2008 Βιβλιοθήκη Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών