Γρήγορη πρόσβαση
Τα νέα της βιβλιοθήκης
Ανακοινώσεις
Από την Τρίτη 2 Ιουνίου η Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8:30 -16:00 ΜΟΝΟ κατόπιν τηλ. ραντεβού (2104801204) για τις εξής υπηρεσίες: 1. Δανεισμός και επιστροφή υλικού 2. Επιστροφές συγγραμμάτων «Ευδόξου» 3. Καταθέσεις πτυχιακών/μεταπτυχιακών/διδακτορικών διατριβών. 4. Εξυπηρέτηση με ηλεκτρονικά μέσα, αιτημάτων και υπηρεσιών που μπορούν να διεκπεραιωθούν απομακρυσμένα (Διαδανεισμό άρθρων, υποστήριξη πρόσβασης στις ηλεκτρονικές πηγές, έκδοση βεβαιώσεων μη οφειλής υλικού κ.ά.). Η παραμονή των χρηστών/ριών δε θα επιτρέπεται στο χώρο της Βιβλιοθήκης. Οι χρήστες/τριες αφού εντοπίσουν το υλικό που τους ενδιαφέρει στο Κατάλογο της Βιβλιοθήκης θα στέλνουν λίστα με το υλικό που επιθυμούν να δανειστούν στο daneismos@asfa.gr.Θα προσέρχονται στη Βιβλιοθήκη να παραλάβουν το υλικό, μόνο όταν λάβουν μήνυμα ότι το υλικό είναι έτοιμο για παράδοση. Για την επιστροφή υλικού δε απαιτείται ραντεβού. Το υλικό που επιστρέφεται θα κρατείται σε ειδικό χώρο για 72 ώρες και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο πάλι για δανεισμό. Αναστέλλεται η είσπραξη προστίμου για εκπρόθεσμους δανεισμούς. Οι χρήστες/ριες που βρίσκονται εκτός Αθηνών ή ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, παρακαλούνται να ανανεώσουν το υλικό που έχουν δανειστεί. Όσοι/ες υποχρεούνται να επιστρέψουν συγγράμματα «Ευδόξου» μπορούν να τα επιστρέφουν στη Βιβλιοθήκη καθημερινά από τις 8:30 -16:00 κατόπιν τηλ. ραντεβού στο 2104801208.
Εκδηλώσεις
H διεθνής έκθεση Platforms Project για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, έχει ως αντικείμενο την από κοινού αναζήτηση λύσεων σε σύγχρονα εικαστικά ερωτήματα και την ενδεικτική χαρτογράφηση της εικαστικής δράσης, όπως αυτή παράγεται σήμερα στα πλαίσια ομαδικών πρωτοβουλιών νέων καλλιτεχνών στο διεθνές περιβάλλον της τέχνης. Το Platforms Project δημιουργεί μια νέα άποψη στη θέαση της τέχνης, μέσω του διαδικτυακού art fair, του Platforms Project Net. Το Platforms Project Net θα δώσει την ευκαιρία στο ευρύ φιλότεχνο κοινό, να έρθει σε επαφή με τα έργα και τους καλλιτέχνες των ομάδων, μέσα από μια ψηφιακή έκθεση. Ο θεατής θα μπορεί να ζήσει μια νέα εμπειρία μπαίνοντας στη σελίδα του Platforms Project για 15 μέρες, από τις 14 Μαΐου έως 31 Μαΐου 2020. Μέσω μιας ψηφιακής κάτοψης του εκθεσιακού χώρου “Νίκος Κεσσανλής” της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με τις πλατφόρμες τοποθετημένες στα ψηφιακά τους περίπτερα, ο θεατής θα μπορεί πατώντας κλικ πάνω στο αριθμό και το όνομα της πλατφόρμας ,να δει έργα που θα εκθέτει κάθε καλλιτέχνης της ομάδας ( video-art, ζωγραφική, φωτογραφία, installations κτλ).
Προκηρύξεις
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης δέκα πέντε χιλιάδων ευρώ (15.000,00€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή με αντικείμενο το σχεδιασμό και την εκτύπωση των πρακτικών του 2ου συνεδρίου Βιβλιοθηκών Τέχνης . Προσφορές μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2008.
Τελευταία νέα
Ημερομηνία: 01/06/2020
Είδος εγγράφου: Ανακοινώσεις
Ημερομηνία: 19/05/2020
Λήξη: 19/05/2020
Είδος εγγράφου: Εκδηλώσεις
Ημερομηνία: 05/05/2020
Είδος εγγράφου: Ανακοινώσεις
 

Διεύθυνση: Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης, 182 33. Tηλ.: 210-4833825. Fax: 210-4834351. E-mail: library@asfa.gr
©2008 Βιβλιοθήκη Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών