http://www.library.asfa.gr//askt/site/News/t_docpage?doc=/Documents/ta-nea-tis-bibliothkis/ekdilseis/
face-to-phase&sub_nav=navNewsEvents
FACE TO PHASE
11/10/2017
Το FACE TO PHASE, έργο που συνυπογράφουν η Τζένη Αργυρίου και ο Βασίλης Γεροδήμος, φιλοδοξεί να μετατοπίσει έστω και λίγο τον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε την εμπειρία μίας έκθεσης ως θεατές. Φέρνει στο φως την πορεία των έργων τέχνης από την άφιξή τους στον εκθεσιακό χώρο μέχρι την αναχώρησή τους. Σε χρόνο συμπιεσμένο το FACE TO PHASE παρουσιάζει μπροστά στα μάτια του κοινού τα έργα 21 καλλιτεχνών, προσπαθώντας παράλληλα να σχολιάσει τις έννοιες του εφήμερου και της ματαιότητας που διατρέχουν τη δημιουργική διαδικασία. ΑΣΚΤ. Αίθουσα "Νίκος Κεσσανλής" - Πειραιώς 256 - Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19.00. Διάρκεια έκθεσης: 14.10.2017 Ώρα έναρξης: 19:00 Διάρκεια παρουσίασης: 19:00 - 23:00.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: Μάκης Θεοφυλακτόπουλος, Γιώργος Χατζημιχάλης, Κώστας Τσώλης, Δημήτρης Ντοκατζής, Άννα Λάσκαρη, Ίρις και Ελένη Τουλιάτου, Πέτρος Τουλούδης, Μάρω Φασουλή, Δημήτρης Φουτρής, Κώστας Χριστόπουλος, Μαρία Γεωργούλα, Ηλίας Κοέν, Αλέξανδρος Λάιος, Λάμπρος Πηγούνης, Ηλίας Σιψάς, Φίλιππος Βασιλείου, Ερμίρα Γκόρο, Χρήστος Δεληδήμος, Θοδωρής Ζαφειρόπουλος, Ανδρέας Ράγκναρ Κασάπης, Γεωργία Σαγρή.

Συν-Επιμελήτρια: Μαρία Βασαριώτου.

Προβολή-Επικοινωνία: Γιώργος Κατσώνης Γραφιστικός Σχεδιασμός: Γωγώ Βουδούρη & Δημήτρης Φουτρής

Βοηθός παραγωγής: Γεωργία Ελένη Τιγκινάγκα

Συντονισμός Παραγωγής: Delta Pi

Παραγωγή: Amorphy.org

Το έργο ξεκινάει στις 19:00 και ολοκληρώνεται στις 23:00. Η είσοδος θα είναι ανοιχτή σε όλη τη διάρκεια της παρουσίασης έτσι ώστε ο θεατής να μπορεί να εισέρχεται και να εξέρχεται από το χώρο παρουσίασης κατά βούληση.

Για την ολοκληρωμένη αίσθηση του έργου, σας παροτρύνουμε να τηρήσετε την ώρα προσέλευσης στις 19:00.